Qe qysh bostani mundet me shërbye si ilaç

Bostani asht i pasun me vlera ushqyese dhe ofron disa përfitime shëndetsore. Lexoni ma shumë se si ta përdorni në këtë mënyrë.

Bostani asht i pasun me vitaminë C, vitaminën A dhe B6. Gjithashtu, asht i pasun me aminoacide dhe shërben në trajtimin e dhimbjeve të muskujve.

Nji tjetër përfitim që mundet me sjelli asht rregullimi i presionit të gjakut si dhe përmirëson funksionimin e veshkave dhe zemrës.

Shtypni 4 fara dhe vendosini në nji shishe me 2 litra ujë. Zini ato dhe mbas 15 minutash pine këtë ilac për me i eleminue gurët në veshka.