Qe qysh me mbajtë trunin dhe kujtesën në formë

Mjekja Elisabetta Menna, kërkuese në Humanitas dhe në Institutin e Neuroshkencës në Cnr, thotë se sekreti, për me mbajtë kujtesën dhe trunin në formë, qëndron në veprimin e vitaminës B dhe kolinës, nji molekulë që ruen integritetin e strukturës qelizore dhe funksionimin e sistemit nervor.

Ma poshtë po renditim gjashtë nga ushqimet ma të shnetshme për trunin dhe kujtesën. Normalisht, duhen konsumue çdo ditë dhe në sasi të rekomandueme.

Çokollada e zezë

Kafe

Vezë

Peshku

Gruni

Shperndaje në: