Qe si të përgatisni lekurën për nximje perfekte!

Para ekspozimit asht mirë që të përgatisni lëkurën në mënyrë që pushimet të mos kthehen në stres për shkak të djegies.

Këshilla e parë asht që të ekspozoheni gradualisht në diell, por ma parë bani nji krem hidratues.

Për me pasë nji ngjyrë perfekte dhe homogjene asht mirë që të përgaditeni tue marrë betakarotenë, qoftë nëpërmjet ushqimeve me ngjyrë portokalli.

Megjithatë duhet dit se për me u mbrojt në mënyrën e duhun, duhet përdor krem kundër diellit rreth 15 minuta para daljes në diell dhe në mbyllje të ditës nji krem për rigjenerimin dhe hidratim të lëkurës.

Shperndaje në: