Qysh i mbyt limoni i ngrimë 12 lloje të kancerit!

limoniiii

Nji studim i ri ka zbulu për herë të parë se si limonoidet, perbamës natyral që gjenden në limon dhe frute tjera agrume, e pengojnë rritjen e qelizave të kancerit.

Hulumtuesit kanë thanë se ky studim e ka tregue randësinë e fruteve agrume për parandalimin e kancerit të gjinit dhe i mbështet studimet e kalueme që kanë tregue se konsumimi i frutave mund të zvogëlojë rrezikun e kancerit në gji.

Krejt çfarë duhet të bani asht të merrni nji limon organik, ta pastroni dhe ta fusni në frigorifer.

Posa të bahet i akullt, e merrni dhe e copëtoni pa ja heq lëvoren.

Pastaj, copat i hidhni në ushqimin tuej, qoftë në sallatë, supë, akullore etj.

Vlen të ceket se levorja e limonit përmban pesë deri dhetë herë ma shumë vitamina sesa vet langu i limonit.

Veç kësaj, lëvorja ndihmon në largimin e toksinave të trupit.

Limoni asht efektiv në vrasjen e qelizave të kancerit, mbasi që besohet se asht 10,000 herë ma i fuqishëm sesa kimioterapia.