Qysh me i zbute dhimbjet e osteoporozes

Ky asht ilaç i mahnitshëm që ju ndihmon me i lehtesue dhimbjet e osteoporozës dhe mbas përdorimit të tij, s’keni me ndie dhimbje për disa vjet.
Domethanë, ju duhet me perzie vajin e perimeve të parafinueme me krypë dhe me ferkue pjesën e qafës dhe shpatullat.

Përbamësit:
10 lugë krypë dhe 20 lugë vaj (ullini, luledielli).
Metoda e pregaditjes:
E përzini vajin dhe krypën mirë dhe e vendosini në nji shishe qelqi, mbylleni dhe lejeni për disa ditë.

Aplikimi:
Masazhoni çdo mëngjes pjesën e qafës dhe shtyllën kurrizore, rreth 2­3 minuta në fillim. Mbas përfundimit të masazhit, fshini qafën me peshkir të lagun dhe të ngrohtë.
Çdo ditë rrisni kohëzgjatjen e masazhit me 2­3 minuta.
Këtë masazh duhet ta përsëritni për 10 ditë. Mbas 8­10 procedurave keni em hetue ndryshime te medhaja. /Burimi: healthyfoodhouse.com/shëndeti.com.al/