Qysh me pregaditë viagra natyrale me veç 3 përbamës?

Nji nga përbamësit ma të shnetshëm në botë asht bostani.

Kështu, i kombinuem me dy përbamës të tjerë munet me qenë kombinimi perfekt i kënaqësisë.

Për këtë shkak, ju prezentojmë recetën për pregaditjen e viagrës natyrale.

Përbamësit:

¼ e bostanit

1 limon

1 shegë

Pregaditja

Përzini mirë krejt përbamësit në mikser. Vendosni langun në nji shishe dhe futeni në frigorifer.

Përdorimi

Konsumoni 1/3 të nji filxhani të langut në mëngjes në stomak të zbrazët. Njajtë veproni edhe para darkës.

Kjo viagra e bame në shtëpi mundet me u përdorë nga secili, i secilës moshë dhe gjini.

Shperndaje në: