Shënohet Dita Ndërkombëtare e shëndetit oral

Organizata pȅr Arsim, Shkencȅ dhe Shȅndetësi “KISCOMS“, nȅ bashkȅpunim me Komitetin ndërministror të programit ”Shkollat Promovuese të Shëndetit”, shënuen Ditën ndërkombëtare të shëndetit oral.

Kjo ditë u shënue në kuadër të projektit “Dhambë të shëndoshë, fëmi të lumtun”, projekt që ka për qëllim informimin e fëmive-nxanësve mbi randësinë e shëndetit oral (shëndetit të dhambëve dhe të gojës).

Shperndaje në: