Shihni qysh duken mushknitë mbasi i kini pi 20 cigare! (video)

Duhanpimësit dhe të gjithë ata që i rrethojnë janë të vetëdijshëm për damin që pimja e duhanit shkakton në shnetë, gjithsesi pamvarësisht kësaj shifrat janë alarmante.

Simbas shkencëtarëve, nji cigare mundet me reduktue jetën deri në 11 minuta, po çka ndodh nëse i dhezim 10 të tilla në ditë?

Disa kërkues të pasojave të duhanit kanë postue në Facebook nji video, në të cilën kallxojnë se çka ndodh me nji mushkni të shnetshme, mbasi personi të cilit i korrespondojnë ka konsumue 20 cigare dhe ajo që duket asht me të vërtetë e tmerrshme.

Shperndaje në: