Shkencëtartët krijojnë Viagra sprej për gojë. Efekti, për disa sekonda!

Shkencetaret pretendojne se munden me revolucionarizue jeten seksuale te njerezve me nji zbulim te tyne qe parashihet me u zbatue mbrenda 3 vjeteve.

Ekspertat ne Tajvan kane zbulue nji metode te Viagras qe kishte me pase efekt per 78 sekonda, tue ba qe versioni sprej i Viagras me i ndihmue miliona njerez ne jeten e tyne seksuale, shkruen The Sun, transmeton Rrokum.TV.

Dr Doug Savage, nga Klinika The Leger ne Doncaster thote se ky zbulim pa dyshim se ka me qene i mirepritun nga shume mashkuj, te cilet munden me mbajt ne xhepat e tyne sprejin dhe me perdore kur kane nevoje./Rrokum.TV