Si t’i zbardhni dhambët në shtëpi me përbamës natyralë për vetëm 3 minuta (funksionon 100%)!

Kjo mënyrë 100% e natyrshme ka me jau zbardhë dhambët në vetëm 3 minuta.

Përbamësit:

Nji tas i vogël
Sodë buke
Limon

Pregaditja:

Në nji tas të vogël qitni nji lugë sodë buke dhe qitni langun e limonit. Keni me pa se ka me u formue nji kosistencë si shkumë, vazhdoni dhe trazoni derisa shkuma të largohet dhe të krijohet nji përziemje homogjene. Zbatone me gisht ose pambuk te dhambët tueja, dhe keni me pa rezultate të menjihershme./Shije.al