Simptomat e para shfaqen në duer. Kështu mundeni me zbulue kancerin në kohë…

Njerëzit janë të pavëmendshëm ndaj trupit të tyne. Kur nji gja nuk ecë siç duhet, organizmi ynë na çon disa sinjale të dokshme, vëreni…

Llojet e ndryshme të kancerit vijnë me simptoma dhe trajtime të ndryshme. E përbashkëta e tyne asht se simptomat e para shfaqen në duer.

Simbas disa shkencëtarëve britanikë, shejat e para të kancerit shfaqen në duer. Zakonisht ata shfaqen në formën e çamjeve apo atjeve, ndërsa likura bahet e ashpër.

Shumica e njerëzve i injorojnë këto simptoma, tue qenë se nuk janë të informuem mbi to.

Këto simptoma ndihmojnë në diagnostifikimin e kancerit në fazat e hershme, tue parandalue kështu përhapjen e tij dhe trajtue sa ma shpejt.

Nëse ju shfaqen këto simptoma, vizitone mjekun për me u sigurue nëse jeni mirë me shnetën.

Vëzhgoni ndryshimet e likurës: nji masë e shfaqun kohët e fundit apo acarimi i nji nishani apo sheje egzistuese, ndryshimi i formës dhe madhësisë së saj mundet me qenë shejë e kancerit të likurës.