Studim i austriakëve për ata që e pijnë kafen pa sheqer ka me ju shokue

Pimja e kafesë në mëngjes asht nji zakon për shumë njerëz. Aq sa shumë prej nesh nuk mundemi me ba asgja pa pi kafen ma parë.

Simbas nji studimi austriak, preferenca e kafes ka lidhje me karakteristika të caktueme psikologjike.

Kështu, simbas studimit, personat që pëlqejnë kafe të ambël zakonisht janë miqësorë dhe të sjellshëm.

Nëse ju jeni nji njeri që pëlqeni të konsumoni kafen e idhtë, pra kafen e pastër, bazue në rezultatet e studimit, këtë kafe ma së shumti e kanë pëlqye njerëzit me tendenca të psikopatëve dhe sadistët./javanews