Studimi i fundit: Femnat e plota janë ma inteligjente dhe rezistente (foto)

Smbas nji studimi të disa shkencëtarëve anglezë, femnat e “gjana” janë ma inteligjente dhe ma rezistente ndaj smundjeve kronike.

Simbas studimit, yndyra përreth kofshëve asht e shnetshme ama ajo rreth barkut asht e damshme.

Konstantinos Manollopullos iniciatori i studimit, sugjeron se rritja e Omega-3 ban ndikim në ijet e grave.

5-femna