Studimi i ri për kafen tash ka me ju befasue!

Kafeja shpeshherë asht cilësue pije e rrezikshme për shkak të efekteve anësore që shkakton në shnetë.

Por, në studimet e fundit janë vënë përfitimet që mund të kemi nga konsumimi i kafes.

Simbas studimit të fundit, kafeja ju ndihmon me largue stresin, ul rrezikun e kancerit dhe ndikon pozitivisht në kujtesë.

Ndërsa, në studim thuhet se kafeina arrinë me luftue edhe tumoret.