Studimi qe zbulon se s’asht pamja e jashtme e mashkujve qe i atrakton femnat po…..

man-657974

Shume mashkuj, por edhe femna, perpiqen sa mujn me u duke sa ma atraktive per njani tjetrin.

Harxhohen me ore neper salla gjimnastike ose neper sallone bukurie per me u duke sa ma terheqes.

Mirepo, me gjase atraktiviteti nuk mvaret aq shume nga pamja, si kemi mendue deri sot.

Studimi i fundit gjen se sekreti i te qenit atraktiv per femna asht ne – mendje.

mindful-504436

Hulumtimi zbulon se femnat i pelqejne mashkujt qe jane – te vemendshem, te dedikuem, gjentil.

Shkencetaret australian gjejne se femnat i pelqejne ma shume mashkujt qe dijne me u dedikue, me qene te vemendshem, te kujdesshem.

Domethane ata mashkuj qe jau marrin vemendjen dhe e mbajne ne te tashmen, me gjentilece. Qe jane te hapun e te devotshem ndaj momentit, dhe aspak vleresues, gjykues.

Shperndaje në: