Studiuesit zbulojnë ilaçin që vret 93% të qelizave të kancerit në zorrë të trashë për veç 2 ditë!

Kanceri në zorrën e trashë asht nji nga format ma të rrezikshme mes meshkujve dhe femnave, por edhe pse ka shumë ilaçe natyrale që e parandalojnë këtë sëmundje, zyrtarët mjekësorë edhe ma tutje konsiderojnë se nuk ka studime të mjaftueshme që mbështetin këto fakte.

Studiuesit e universiteti në Adelaeida, Australi, zbuluen se acidi laurik (që përban 50% të vajit të kokosit) me sukses shkatërron 93% të qelizave kancerogjene në zorrë të trashë, mbas vetëm 48 orë tretman.

Eksperimentet janë ba në mijtë laboratorikë, tue tregue efektin e mahnitshëm.

Acidi laurik gjendet edhe në tambëlin e gjinit të nanës, e paraqet aminoacidin që përkrah sistemin imun dhe ka ndikim kundër mikrobeve.

Studimet amerikane kane tregue se yndyrnat në vajin e kokosit munden me u përdor në shërimin dhe parandalimin e diabetit, osteoporozës, sëmundjeve virusale dhe kancerit.

Shperndaje në: