Të dhanat shokuese: Qe pse nuk duhet ta rimbushni shishen e ujit

Trupi i njeriut asht rreth 60 përqind ujë.

Tue qenë se na humbin katër litra në ditë përmes djersës, urinës dhe frymëmarrjes, na duhet të qëndrojmë të hidratuem vazhdimisht.

Por, thuejse të gjithëve na ndodh që e rimbushim shishen e ujit që kemi ble.

Ekspertët këshillojnë se ky asht nji gabim shumë i randë.

Nji studim i tyne ka zbulue se nji shishe e rimbushun me ujë përmban ma shumë se 300 mijë qeliza bakteriale për centimetër katror.

Kjo asht ma shumë se sasia e baktereve që ka nji lodër që ka mbajtë qeni në gojë.
uje4