Tri veprime qe duhet me i ba çdo dite

Marrja e langjeve në trup ndikon që likura juej me u duke e shëndetshme, rinore dhe e hidratueme.

1. Pini uje. Te paren gja qe duhet me e ba kur zgjoheni asht – me pi nji gote uje. Pini të paktën nji deri dy litra ujë në ditë. Në këtë mënyrë krejt trupi hidratohet dhe mban funksionimin e rregullt të të gjitha organeve.

 

2. Stërvitni ose meditoni në rutinën e përditshme. Jo vetëm që keni me u ndie te relaksuem dhe vital, por kështu i ofroni vetes 5-10 minuta kohë meditimi dhe çlodhje fizike.

 

3.Hani mëngjesin. Mëngjesi asht shujta ma e randësishme e ditës, kur duhet të ushqejmë trupin me ushqimet të shëndetshme, të cilat na japin energji të mjaftueshme. Mëngjesi asht ushqimi i parë që e fusim në stomak të zbrazët prandaj asht i domosdoshem per aktivizimin ditor te metabolizmit.