U ba mode me hanger djegst! Jamie Oliver, Taylor Swift e Selena Gomez i bashkohen llapjonve e prishtinalive!

357C8CF700000578-3650209-image-m-6_1466437536132

Nuk hahen specat e djegsta ma vetem ne Podujeve e Prishtine. Specat e djegsta, ose te njoftun si ‘xhahilat’ ne Prishtine, kane nis me u ba mode edhe ne – Londer.

Fermat me speca te djegsta ne Britani vleresohen me £17 milion funta.

Kur hani capsaicin, nervat e gojes dhe te fytit çojne sinjale ne tru a thue se te rahunat e zemres jane shtue, prandaj filloni me u djersite. Por mjeket e rekomandojne capsaicin.

357D1B3D00000578-3650209-image-a-33_1466524933793

It's not the seeds that are the hottest part of chillies, but capsaicin, a substance found on the inside membranes of the chilli

Shperndaje në: