Ushqimi bio dhe seksi i egër, sekreti i fshatit me rekord 100-vjeçarësh!

Nji fshat në Itali ku ma shumë se 1 në 10 banorë i arrijnë 100 vitet e jetës ka rrëfye sekretin e jetëgjatësisë, që simbas rezidentëve asht “vetëm ushqimi i gjanave të shendetshme”.

Shkencëtarët i kanë kalue gjashtë muejt e fundit tue ba kërkime për me pa se përse banorët e Acciarolit, nji fshat i vogël në bregun perëndimor të Italisë, 90 milje larg Napolit, jetojnë kaq gjatë.

Ekspertët kanë komentue lidhun me dietën e tyne të shendetshme dhe kanë shtue se aktiviteti seksual ndërmjet çifteve e të moshuemve në fshat duket se asht ma të vertetë i shfrenuem. /mapo.al/

 

2-itali

 

3-itali

 

4-itali

 

5-itali

 

6-itali

 

7-italii

Shperndaje në: