Vaksina për virusin Zika gati për disa muej

Vaksina për virusin Zika munet me qenë gati për pak muej. Këtë e ka ba të ditun përgjegjësi i këtij program, i cili asht caktue nga Qeveria e SHBA’ve për me pregaditë nji vaksinë kundër këtiij virusi, raporton BBC.

 
Dr Anthony Fauci, drejtor i Institutit Kombëtar të Alergjive dhe Sëmundjeve Infektive, shpreson me fillue testimin e nji vaksine të AND’s në Shtator të këtij viti.

 

Shkencëtarët e këtij Institutin ndihmuen edhe për vaksinën e virusit Ebola.

Shperndaje në: