Vendosni akull në qafë, i ban shumë mirë shnetes

Kemi ndigjue shpesh nga gjyshnit ose ma të rritunit të na thojnë që të vendosim akull në pjesën e qafës, mbasi kjo na ban mirë për shneten, pamvarësisht se nuk i kemi kuptue mirë arsyet pse.

Asht e vërtetë, që të vendosni akull në zonën e qafës, i ban shumë mirë shnetes.

Qe se si:

– Përmirëson gjumin;
– Ndihmon në rritjen e përqendrimit;
– Rregullon problemet me tiroiden;
– Përmirëson tretjen;
– Eleminon të ftoftuën dhe gjendjen gripale;
– Nuk kini me pasë ma dhimbje kreje;
– Rregullon artritin;
– Ndihmon për astmën;
– Redukton stresin dhe ankthin;
– Përmirëson humorin.