Vetëm nji smoothie si ky e mban kancerin larg

Nji mënyrë efikase për me përmirësu shëndetin dhe luftu kancerin asht ky smoothie me perime.

Për rezultate ma të mira, pijeni herët në mëngjes, me stomakun bosh.

Përbamësit:
•    3 gjethe lakën jeshile
•    gjys gote ujë
•    1 limon
•    Spanaq

Qitini krejt ne mikser edhe blujini. Pijeni menihere.