Viagra shnosh dhimbjet e shpinës!

Tash Viagra, përveç tjerash, lehtëson edhe dhimbjet e shpinës.

Testet kallxojnë se hapat për seks, lehtësojnë dhimbjet e nervit shiatik, dhimbje kjo që asht prezente te nji milion njerëz në Mbretninë e Bashkueme, përfshi 400.000 gra, transmeton Rrokum.TV.

Hulumtuesit gjetën nji dozë të përditshme të shërimit të hapit anti-impotencë. Tue marrë atë për nji muej shnoshet nervi i lënduem dhe rriten levizjet./Rrokum.TV

viagra