Video: Ushtrimi i ri, bark i tkurrun dhe bel i hollë në pak ditë

Trendi ma i ri i momentit për nji bark të tërhequn dhe bel të hollë asht ushtrimi vakum. Ky ushtrim ka si synim të tkurrë nji grup muskujsh abdominalë për të shtrëngue barkun dhe belin.

Ky ushtrim duhet të bahet në mëngjes me stomakun bosh. Si fillim bani 3 grupe ushtrimi me kohëzgjatje 10 sekonda secila.

Kujdes! Nëse ndjeni dhimbje të mëdha ndërpreni ushtrimin.

Shperndaje në: