Video/E tmerrshme: Qysh doken mushkënitë mbasi keni pi 20 cigare

Duhanpimësit dhe të gjithë ata që i rrethojnë janë të vetëdijshëm për damin që duhanpimja shkakton në shnetë, gjithsesi pamvarësisht kësaj shifrat janë alarmante.

Simbas shkencëtarëve, nji cigare mundet me reduktue jetën deri në 11 minuta, po çka ndodh nëse dhezim 10 të tilla në ditë?

Disa kërkues të pasojave të duhanit kanë postue në Facebook nji video, në të cilën kallxojnë se çk ndodh me nji mushkëni të shnetshme, mbasi personi të cilit i korrespondojnë ka konsumue 20 cigare dhe ajo që vërehet asht me të vërtetë e tmerrshme.

Kliko për videon

Shperndaje në: