Zbulim i pabesueshëm! Ky frut e shkatërron kancerin në pak minuta!

Shkencëtarët kanë zbulue nji frut natyral, efektiv dhe anti-kanceroz krejtësisht aksidentalisht. Dhe, rezultatet e këtij hulumtimi klinik të kësaj bime janë tejet inkurajuese.

Shkencëtarët kanë zbulue se qelizat kanceroze mund të eliminohen me drogën “EVS-46”. Kjo “drogë” mund të përfitohet nga pema “australian blushwood”, nga farat e frutave të saj.

Pema asht shumë e rrallë dhe rritet vetëm në disa zona specifike të Australisë veriore.

Shkencëtarët e kishin vërejtë aksidentalisht se në momentin që kafshët e egra ushqeheshin me këtë frut, ato menjiherë i pështynin farat. Sjellja e tillë e kafshëve e kishte inkurajue kureshtjen e shkencëtarëve, mbas së cilës ata kishin vendosë ta egzaminojnë ma hollësisht këtë gja.