Boks mes Alves dhe Vezo

Gary Nevillit i ka ike kontrolli. Jo vetëm rezultatet e dobëta, por edhe probleme jashtë fushave.
Në stërvitje janë përplas fizikisht dy lojtarë të Valencias, Diego Alves dhe Ruben Vezo. Nji tifoz ka xhiru me telefon këtë moment ku shihen dy lojtarët e Valencias tue u rreh.

Kanë qenë shokët e ekipit që kanë hy në mesin e tyne për me i nda.