3 ndeshjet qe luhen sot. Gjermania e pret Poloninë

Sot do të luhen tri ndeshjet e radhës n’Euro 2016.

England-Uelles do të jetë ndeshja e parë që do të zhvillohet sot në ora 15:00 në Euro 2016, e cila do të jetë në kuadër të Grupit B.

Ndeshja e dytë do të zhvillohet në ora 18:00 ndërmjet Ukrainsë dhe Irlandës veriore, ndërsa ndeshja e fundit nga ora 21:00 do të zhvillohet ndërmjet Gjermanisë dhe Polonisë.

Ndeshjet:

England – Wales 15:00

Ukraine – Irlandë e Veriut 18:00

Gjermany – Poland 21:00