4 ekipet që kanë fitue gjithçka

Ajax, Bayern Munchen, Chelsea dhe Juventus janë katër ekipet e vetme të Europës që kanë fitue gjithçka të mundshme në veprimtaritë e organizueme nga UEFA.

Dikur këto veprimtari kanë qenë tre, me Kupën e Kupave që tash nuk egziston ma, ndërsa Kupa UEFA quhet Europa League.

Juventus:

Kupa e Kampionëve/Champions League: 1985, 1996 Kupa UEFA/Europa League: 1977, 1990, 1993 Kupa e Kupave: 1984

AFC Ajax:

Kupa e Kampionëve/Champions League: 1971, 1972, 1973, 1995 Kupa UEFA/Europa League: 1992 Kupa e Kupave: 1987

Bayern Munchen:

Kupa e Kampionëve/Champions League: 1974, 1975, 1976, 2001, 2013 Kupa UEFA/Europa League: 1996 Kupa e Kupave: 1967

Chelsea:

Kupa e Kampionëve/Champions League: 2012 Kupa UEFA/Europa League: 2013 Kupa e Kupave: 1971, 1998

Ekipet që ju mungon vetëm Champions League:

Atlético Madrid, Anderlecht, Parma, Tottenham Hotspur, Valencia

Ekipet që ju mungon vetëm Europa League:

AC Milan, Barcelona, Borussia Dortmund, Hamburg, Manchester United