9 ‘binjakët’ e futbollistëve ma të famshëm n’planet!

Në botë tue pa dhe popullaritetin e këtij sporti në jo pak raste kanë dalë persona të ngjashëm me personazhe të njohun.

Në futboll, nuk asht se flitet shpesh për “binjakët” me qellimin për të tregue afirmitetin me futbollistët.
Në botë tue pa edhe popullaritetin e këtij sporti në jo pak raste kanë dalë persona të ngjashëm me personazhe të njohun.

“Albeu.com” ka publikue 9 nga binjakët ma të famshëm në botë.