A asht kjo sportistja ma seksi shqiptare?

Asht veç 22 vjeçe, por me format e saj tejet seksi, ka mahnitë tanë shqiptarët.

Asht kjo bukuroshja nga Struga, Besa Lleshi, e cila qysh nga mosha 6 vjeçe asht marrë me sportin e karates.

Por, ajo nuk asht ndalë me kaq.

Besa tash në Maqedoni, ndanë edhe drejtësinë. Ajo asht femna e parë shqiptare në Maqedoni si refere e futbollit.

Ndryshe, çfarë ka ra në sy te kjo sportiste nuk janë veç sukseset e saj, por asht trupi i saj me nji ngjyrë të bukur çokollade dhe linja perfekte.

11222964_1605775426338059_6150394034634020232_n 11825173_1614208625494739_3919449289677090900_n 13658932_1725579861024281_3862757439544106401_n 12987066_1688469058068695_8001808219246442949_n

 

Shperndaje në: