Anketa me tifozët serbë “Për kend jeni?”: Keni me u befasue me përgjigjet!

Mediat në serbi kanë ba nji anketë për ndeshjen e sotme që zhvillohet në mes të Kosovës dhe Kroacisë për kualifikimet e Kampionatit Botnor, shkruen Gazeta Express.

Rezultati i anketës asht mjaftë befasues. Shumica e qytetarëve në Serbi kanë votue pro fitores së Kosovës me 37.99 për qind, njofton Telegrafi.rs.

Ndërsa, ata që ishin pro fitores së Kroacisë në këtë ndeshje janë vetëm 22.35 për qind.

Kjo anketë kallxon se serbët ma shumë duen fitoren e Kosovës në këtë ndeshje se sa atë të Kroacisë.

Ata që nuk deshën të jepnin mendimin e tyee votuen për asnjanën palë, rezultati i të cilit doli me qenë 39.66 për qind.

Shperndaje në: