Barcelona-Messi, zbulohet nji e vërtetë e madhe

Lionel Messi ende nuk ka nënshkrue kontratë të re te Barcelona pamvarësisht se ekipi ka njoftue se ai e nënshkroi atë në muejin Korrik.

Messi kërkon që ekipi me nënshkrue me nji lojtar të madh para se me vendos lapsin në marrëveshjen e re.

Mendohej që Messi nënshkroi marrëveshje të re në muejin Korrik, por në nji deklaratë zyrtare të lshueme nga ekipi duket që ata janë tue kërkue nënshkrimin e tij. Në deklaratë, ku janë fjalët nga sekretari teknik, Robert Fernandez, spjegohet që ekioi kishte me qenë i befasuem nëse kjo nuk arrihet.

“Asht diskutue dhe vetëm nënshkrimi mungon. Kishte me qenë befasi nëse nuk arrihet kjo”, spjegoi ai.