Barcelona vjen n’Kosovë, qe kur!

barcelonaa

Skuadra e Barcelonës e ka konfirmue organizimin e nji kampi për zbulimin e talentëve të ri në Kosovë. Ky event ka me u mbajt nga 21 deri m 25 maj.

Fatin për me u ba pjesë e këtij kampi e kanë vetëm 250 fëmi të dy gjinive, nga mosha 8 deri në 16 vjeç..

Ky asht kampi i parë që Barcelona e mban në Kosovë dhe duhet me theksue se e tana kjo asht mundësue me iniciativën dhe angazhimin e madh të klubit të fansave të FC Barcelona për Kosovën, i quejtun “Penya Kosovar del FCBarcelona”.