Basti që ka tranue botën, 1.2 milion euro nga golli i Eder. Ky njeri ka lindë me fat!

Nji britanik nga Birminghami, kishte luejtë në nji qendër bastesh që Eder kishte me shenue në finalen e Kampionatit Europian mes Portugalisë dhe Francës.

Personi në fjalë i ka fitue plot 1.2 milionë euro mbas bastit të tij.

Sulmuesi me prejardhje nga Guinea e shënoi gollin e vetëm të finales, tue ja sjellë titullin e Europianit Portugalisë.

britanic

Shperndaje në: