Bomba nga Franca: Qe kush asht gati me ble Messin!

Pep Guardiola dhe Lionel Messi perseri se bashku?

Duket e pamundun, por ne ditet e sotme me keto zhvillime asgja nuk asht e pamundun.

Simbas mediumit francez, Canal Plus, Manchester City asht gati me pague klauzolen e Messit qe kushton 300 milione euro.