‘Bombardon’ trajneri i Kosovës, ka disa fjalë për Januzajn

Albert Bunjaki ka folë për çashtjen e Adnan Januzajt.

Ai ka theksue se kosovari nuk ka pranue as të kontaktojë me përfaqësuesit kosovarë.

“Kemi tentue në çdo mënyrë të kontaktojmë me Januzajn, por ai na ka mbyllë derën”, theksoi Bunjaki.

“Ai nuk e deshi Kosovën dhe ma mirë që nuk erdhi”, shtoi Bunjaki.