Brexit, lojtarët që priten me u largue nga Premier League

Ekipet ma të mëdha të Britanisë së Madhe si Chelsea, Mannchester United, Manchester City dhe Arsenal, pritet me damtue jo pak nëse zbatohen rregullat e UEFA’s për ekstrakomunitarët.

Mbas daljes së Britanisë nga Bashkimi Europian ekipet në fjalë nuk kanë me u lejue me pasë ma shumë se tre lojtarë ekstrakomunitarë në ekip.

Shperndaje në: