Bunjaki drejt shkarkimit, qe cilin trajner e ka kontaktue FFK’ja

Safet Susic, ish-selektori i Bosnjës dhe Hercegovinës ka marrë ofertë nga kryetari i Federatës së futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri, për me zavendësue trajneri aktual, Albert Bunjaki, merr vesh gazeta “Lajm” në Maqedoni.

Nëse asht për m’i besue këtij informacioni, përgjigja e Susic ka qenë pozitive, por problemi qëndroi te kërkesa e naltë e tij, që për FFK’n ka qenë e papërballueshme.

“Për këtë shkak edhe bisedimet mes kryetarit të FFK, Fadil Vokrri, dhe trajnerit Safet Susic janë ndërpre në fazën fillestare”.