Cana: Lojtarët e mirë të shkojnë te Shqipnia, kusuri te Kosova!

Cana jep mendimin e tij për ikjen e futbollistëve të Kombëtares së Shqipnisë te ajo e Kosovës, dhe preferencat e tij për kombëtaren shqiptare.

“Kam mbështet sportin në Kosovë, kam dashtë të thyhet heshtja e izolimit të sportit në Kosovë. Njohja e tij asht gjaja ma fantastike. Kam qenë i mendimit se elita të rrijë te kombëtarja e Shqipnisë, përfaqësuesja e Kosovës të përfaqësohet me futbollistë jo kaq elitarë”.