Champions League: Këto ekipe e kanë sigurue kualifikimin

Sonte janë zhvillue ndeshjet e xhiros së katërt të Champions League në grupet A,B,C, dhe D.

Janë katër ekipe që kanë sigurue kalimin për në fazën tjetër të kësaj gare.

Atletico Madrid, Bayern Munchen, Arsenal dhe PSG, janë ekipet që tashma e kanë të sigurt kalimin në fazën tjetër, dhe kjo listë pritet me u rritë edhe nesër, kur katër grupe tjera zhvillojnë ndeshjet e xhiros së katërt.