Çka kishte ndodhë nëse kishte me shënue Messi këtë goll?! (video)

Krejt fokusi i futbolldashësve asht në top pesë ligat e mëdha europiane, posaçërisht te ekipet dhe lojtarët e mëdhaj.

Por, në disa raste për me arritë te e bukura duhet me kërkue ma thellë.

Yacine Brahimi ka shënue në fitoren e Portos ndaj Aroucas nji goll që shihet rrallë herë, por shumë pak asht tue u folë rreth tij.