Dardanët ja thonë kangës udhëve të Antalyas (video)

Tifo grupi i Përfaqësuese së Kosovës, Dardanët kanë udhëtue në Turqi për me përkrahë Kosovën.

Menjiherë mbasi ndjekën stërvitjen e fundit të lojtarëve të Kosovës, “Dardanët” kanë marshue nëpër udhët e Antalyës, tue knue dhe brohoritë për Kosovën.

Shperndaje në: