Denim i randë për Messin

Ylli argjentinas Lionel Messi asht denue me 2 muej burg me kusht.

Messi asht denue per mashtrime financiare lidhun me tatimet e tij. Nji gjykate spanjolle e ka denue Messin me 21 muej burg dhe 2 milione euro gjobe, transmeton Rrokum.TV.

Per te njajtat arsye asht denue edhe baba i tij me 1.5 milione euro.

Por, perkunder denimeve, as Messi e as baba i tij s’kane me i vuejt denimet me burg, per shkak se ne Spanje, denimet qe jane nen 2 vjet nuk mbahen me burg, por me kusht. /Rrokum.TV