Deschamps: Shqipnia asht ekip i vështirë, ka me qenë ndeshje e ndërlikueme

Trajneri i Francës, Didier Deschamps deklaroi se Shqipnia asht nji ekip i vështirë dhe i organizuem shumë mirë.

“Shqipnia asht nji kundërshtar i vështirë. Ata kallxuen se janë nji ekip i mirë edhe kur luejtën me 10 lojtarë ndaj Zvicres. Bahet fjalë për nji ekip të organizuem shumë mirë nga nji trajner italian. Ndeshja e të Merkures në Marseille ka me qenë shumë e ndërlikume”, asht shprehë trajneri francez.