Dhunë në futbollin e Shqipnisë, kqyreni çka ndodhi (video)

Në ndeshjen ndërmjet Partizanit dhe Skënderbeun janë regjistrue disa incidente.

Ishin tifozët e Partizanit, ata të cilët u përleshën me policinë, ngjarje kjo e cila filloi mbas nji lëndimi të nji lojtari te Partizanit.

Incidentet nuk phbtuen lehtë, mbasi që u pa edhe nji tifoze vendase tue kërkue ndihmë mjekësore, e cila pësoi randë.