Dokument: Këto janë bastoret që bashkëpunuen me Skenderbeun

Skenderbeu i Korçës ka me qenë jashtë tana garave futbollistike ngase asht konfirmue nga UEFA se ky ekip ka ba 50 trukime të ndeshjeve.

Gjashtë bastoret, me të cilat ka bashkëpunue Skenderbeu, ku njana asht e drejtorit të ekipit e tjetra po i njajti person asht edhe akcionar, janë: EuroBest, StarBet, Top-Bast, Baste Live, SuperBast dhe aziatikja SBObet.

image12