Dy dorëheqje në Federatën e Futbollit të Kosovës

Bekim Haxhiu dhe Murat Hoxha kanë dhanë dorëheqje nga postet e tyne në Federatën e Futbollitë të Kosovës.

Zëri merr vesh se kjo dorëheqje vjen mbasi ata janë deputetë në Kuvendin e Kosovës dhe UEFA e FIFA nuk lejojnë përziemje të politikes në futboll.

Duhet theksue se, UEFA e FIFA ja kanë ba me dije FFK’s se nuk guxon me qenë e përzieme me politikë.