E madhe: Ky asht gjesti i ekipit që Chapecoense kishte me luejt në finale

foto Leon Dario Pelaez Semana

Atletico Nacional ka kërkue që trofeu i Copa Sudamericana t’i dhurohet ekipit brazilian, Chapecoense.

Ekipi nga Kolumbia, Atletico Nacional, i cili kishte me zhvillue ndeshjen me ekipin brazilian Chapecoense, ka kërkue që ky trofe t’i dhurohet ekipiit brazilian.

Futbollistët e Chapecoenses u nisën në drejtim të Kolumbisë për me zhvillue ndeshjen për trofeun COPA Sudamericana kundër Atletico Nacional, por fatkeqësisht aeroplani në të cilin gjendeshin lojtarët dhe stafi i ekipit, u rrxue dhe pati pasoja të mëdha në viktima.